Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Országos Újonc Csapatbajnokság, Kecskemét

2009.05.12
Sporttörténelmi győzelmet aratott a Szuperinfó-Restart-CVSE Asztalitenisz újonc leány csapata a szombaton megrendezett Országos Bajnokságon.
A Szűcs Réka, Gulyás Nikoletta, Czvalinga Dóra alkotta ceglédi csapat két győzelemmel a Nyíregyháza ellen 4:2, Postás II. ellen 4:0 jutott a főtáblára, ahol előszőr a hazai kecskeméti csapatot 4:0-ra, majd az első helyen kiemelt BSE csapatát 4:2-re, a döntőben pedig a Statisztika csapatát 4:3-ra győzték le egy felejthetetlen mérkőzésen.
A csapatból mindenki kiemelkedően teljesített. Szűcs Réka igazi vezéregyénisége volt a csapatnak, minden egyéni mérkőzését megnyerte.
Gulyás NIkoletta a BSE elleni elődöntőben egyéniben és párosban játszott nagyon jól.
A döntőben Czvalinga Dóra játszott fantasztikusan, a nála sokkal előbbre rangsorolt játékosokat megverve két egyéni mérkőzés nyert és természetesen Szűcs Rékával egyetemben a döntő "hőse" lett.
 
Soha ceglédi leány csapat még érmet sem nyert Országos CSapatbajnokságon. Lányaink ezen a hétvégén rögtön "aranyosak" lettek.
 
Fiú csapatunk mellől elpártolt a szerencse. Az Ecseki Nándor, Homoki Richárd, Schmodt Máté, Velkey József alkotta csapat legyőzte 4:0-ra a Szekszárd csapatát, majd kikapott a BVSC I. cspatától 4:1-re, így csoportmásodikként jutott a főtáblára.
Sajnos a negyeddöntő sorsolásánál a végső győztes Szeged csapatával hozta össze a sors csapatunkat, amelynek 4:2-es vereség lett a vége.
Szerencsésebb sorsolással a negyeddöntőben akár a KSI, akár a BVSC II. csapata ellen sokkal nagyobb esélyünk lett volna a győzelemre.
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

1135

(BEN, 2009.05.14 11:10)

Gratulálok! Hajrá Lányok!